Skip to main content

BALKAN SECURITY EXPO

Hala sportova, Beograd

07-08 Jun

Hala sportova, Beograd

BALKAN SECURITY EXPO

07-08 jun

Registruj se kao izlagačRegistruj se kao posetilac

Nova rešenja za nove izazove

Balkan Security EXPO 2024

Balkan Security EXPO 2024

Balkan Security EXPO 2024

Balkan Security EXPO 2024

Balkan Security EXPO 2024

Centralni događaj u industriji bezbednosti na Balkanu

Dobrodošli na ,,BALKAN SECURITY EXPO 2024”, prestižni prikaz bezbednosnih rešenja i inovacija. Kao epicentar vizija i trendova u industriji bezbednosti, ovaj sajam okuplja stručnjake, inovatore i sve zainteresovane strane iz različitih segmenata bezbednosti – tehničke zaštite, fizičke zaštite, sajber bezbednosti, konsaltinga, zaštite od požara, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, upravljanja rizicima, kriznog menadžmenta, edukacija iz oblasti bezbednosti i dr.

Izlagači

,,BALKAN SECURITY EXPO 2024” predstavlja izuzetnu priliku za sve proizvođače, distributere i sistem integratore bezbednosne opreme i pružaoce usluga da se na pravom mestu i u pravo vreme predstave rastućem regionalnom tržištu bezbednosnih proizvoda i usluga. U isto vreme svoje kapacitete i rešenja predstavljaju pravna lica koja se bave edukacijama, menadžmentom, konsaltingom i ostali koji imaju potrebu i ponudu u bezbednosnim rešenjima.

Posetioci

  • Povežite se sa profesionalcima, ekspertima i istomišljenicima iz industrije bezbednosti.
  • Otkrijte nove poslovne prilike.
  • Direktno komunicirajte sa izlagačima kako biste dobili odgovore koji će zadovoljiti Vaše specifične potrebe u oblasti bezbednosti.
  • Učestvujte u interaktivnim programima sajma, kao što su predavanja i radionice.